درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-12-21  |  2025-03-11  |  بروز شده در: 1403/12/21 - 04:08:2 FA | AR | PS | EN
ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است            زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است            قرار گرفتن دو بازیکن کرکت افغانستان در جمع تیم برتر جام قهرمانان            حمایت چین از مواضع کشورهای اسلامی در قبال غزه            قدرت ما از چین، روسیه و ایران بیشتر است            حکومت طالبان از تقویت امنیت مرزهای افغانستان خبر داد             توافق نیروهای طالبان و پاکستان بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم             قطع کمک‌ها به اوکراین، بدتر از خروج از افغانستان است            آغاز پروسۀ استخدام بیش از سه‌هزار تن در بست‌های معلمی و اداری            خواست مقامات آذربایجان و قرغزستان برای سرمایه‌گذاری روی معادن افغانستان            در جریان یک هفته، ۸۵هزار تن کالا از طریق راه‌آهن منتقل شده است             خطر بازی با کارت تروریزم برای بازیگران اصلی آن            درخواست سازمان ملل برای توقف کشتار غیرنظامیان در سوریه            رئال مادرید با بارسلونا هم امتیاز شد            شش گروه از مهاجران افغان می‌توانند در ایران زندگی کنند            






تاریخ نشر: 1396/5/14 - 06:47:42
تعداد بازدید: 1489
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

روحانی در دیدار موگرینی:
نقض مکرر تعهدات توسط آمریکا می‌تواند در مسیر اجرای برجام مخرب باشد
  نقض مکرر تعهدات توسط آمریکا می‌تواند در مسیر اجرای برجام مخرب باشد

رئیس جمهور ایران گفت: امروز همه طرف ها برای حراست برجام که با زحمت فراوان به دست آمده، وظیفه سنگینی بر عهده دارند.

به گزارش خبرگزاری انصار به نقل از تسنیم، حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور اسلامی ایران در دیدار (فدریکا موگرینی) مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ضمن خوش آمدگویی به وی برای حضور در مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، گفت: ایران و اتحادیه اروپا طی چهار سال گذشته گام های مثبت و مهمی را در راستای توسعه روابط و همکاری ها برداشته اند که این مناسبات در شرایطی که نقاط مختلف جهان به ویژه منطقه خاورمیانه با نگرانی ها، تنش ها و مشکلات فراوان و پیچیده ای مواجه است، بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

رئیس جمهور ایران برجام و توافق هسته ای میان ایران و 1+5 را کلیدی مهم در راستای ثبات منطقه و توسعه مناسبات ایران با سایر کشورهای جهان برشمرد و افزود: اتحادیه اروپا به خوبی در به ثمر رسیدن برجام نقش آفرینی کرد و امروز نیز همه طرف ها برای حراست برجام که با زحمت فراوان به دست آمده، وظیفه سنگینی برعهده دارند.

روحانی اظهار امیدواری کرد با تلاش و همکاری ایران و اتحادیه اروپا، گام های مهمی در راستای ثبات و امنیت بین المللی برداشته شود.

رئیس جمهور ایران حضور نمایندگانی از اتحادیه اروپا در مراسم تحلیف رئیس جمهور ایران را به معنای اراده مستحکم ایران و اروپا برای توسعه مناسبات همه جانبه برشمرد و خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره نسبت به اجرای برجام متعهد و پایبند است و تا زمانی که طرف مقابل آن را نقض نکند، به تعهدات خود عمل خواهد کرد.

روحانی با اشاره به اینکه ایران در اجرای برجام به طور کامل به تعهدات خود عمل کرده، اما برخی طرف ها به بر تعهدات خود پایبند نیستند، گفت: بخش مهمی از اجرای برجام مربوط به گشایش در روابط اقتصادی، بانکی و فعالیت های تجاری است که باید هر چه سریع تر و به طور کامل عملیاتی شود.

رئیس جمهور ایران افزود: مناسبات ایران و اتحادیه اروپا طی 4 سال اخیر، پیشرفت خوبی داشته، اما هنوز به نقطه مورد انتظاری که در برجام بر آن تأکید شده، نرسیده و لذا باید تحرک بیشتری در روابط ایجاد شود.

روحانی نحوه عمل آمریکا نسبت به تعهداتش در برجام را موجب نگرانی همه طرف ها دانست و گفت: نقض مکرر تعهدات از سوی دولت آمریکا و اعمال تحریم های جدید علیه ایران، تأثیر منفی در افکارعمومی ملت ایران داشته و می تواند در مسیر اجرای برجام مخرب باشد که البته مجلس شورای اسلامی مطمئناً قانونی را در راستای مقابله به مثل با اقدام جدید آمریکا تصویب خواهد کرد.

روحانی تأکید کرد: ما باید تلاش کنیم، برجام استحکام هرچه بیشتری یابد تا بتوانیم، گام های بعدی را در جهت توسعه همکاری های دوجانبه و منطقه ای میان ایران و اتحادیه اروپا برداریم.

رئیس جمهور ایران گفت: امروز در ایران زمینه های بسیار مناسب سرمایه گذاری در بخش های مختلف از جمله انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی وجود دارد و ما می توانیم در همه زمینه ها همکاری های خوبی در راستای توسعه روابط و مناسبات با اروپا داشته باشیم.

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در مراسم تحلیف رئیس جمهور کشورمان و تبریک انتخاب مجدد وی به عنوان رئیس جمهور، گفت: انتخاب مجدد شما به عنوان رئیس جمهور و حضور پررنگ مردم در انتخابات بیانگر امید و اراده ملت ایران برای تقویت و ادامه فعالیت ها و برنامه های دولت در داخل و خارج از کشور است که این صدا به خوبی در اروپا شنیده شده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به اینکه توافق برجام دستاوردهای بسیار بزرگ و خوبی برای ایران و اتحادیه اروپا به همراه داشته است، بر ضرورت توسعه همکاری های دوجانبه در بخش های مختلف تجاری، اقتصادی و گفتگوهای سیاسی میان ایران و اتحادیه اروپا تأکید کرد.

موگرینی خاطرنشان کرد: حضور هیئتی از اتحادیه اروپا در مراسم تحلیف رئیس جمهور ایران یک تصمیم مهم سیاسی بوده و نشان دهنده اراده کشورهای اروپایی برای گسترش روابط با ایران و حراست از برجام است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه امروز تمام طرفین مذاکره کننده موظف به اجرای صحیح و کامل برجام هستند که تأثیرات مثبتی نیز در مناسبات و همکاری های دوجانبه و بین المللی داشته است، گفت: برجام تنها مختص به یک طرف نیست و همه طرف های مذاکره کننده و جامعه بین المللی باید برای حفظ و حراست از آن تلاش کنند.

موگرینی با بیان اینکه اتحادیه اروپا به دنبال برنامه ای جامع برای تضمین اجرای کامل برجام است، گفت: برجام برای اروپا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با امضای برجام بیش از 80 درصد فعالیت های تجاری میان ایران و اتحادیه اروپا به طور موفقیت آمیز به انجام رسیده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تأکید بر حمایت همه جانبه از اجرای برجام و تصدیق پایبندی ایران نسبت به تعهدات خود، افزود: آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بار ششم در گزارش خود تأکید کرده که جمهوری اسلامی ایران نسبت به تمامی تعهدات خود در برجام پایبندی کامل داشته است.

موگرینی با بیان اینکه این توافق مبنایی برای توسعه همکاری های دو جانبه ایران و اتحادیه اروپا بوده، خاطرنشان کرد: معتقدیم باید نهایت تلاش را برای توسعه مناسبات و همکاری های دوجانبه در زمینه های مختلف علوم، فرهنگ، اقتصاد و تجارت و گفتگوهای منطقه ای انجام دهیم.

 

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/7850


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان


زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است


حمایت چین از مواضع کشورهای اسلامی در قبال غزه


درخواست سازمان ملل برای توقف کشتار غیرنظامیان در سوریه


اسرائیل به دنبال اشغال مناطق دیگر فلسطین است


حمله گسترده ارتش روسیه برای بازپس‌گیری کورسک آغاز شد


شهروندان امریکا از سفر به پاکستان منع شدند


بعد از توقف حمایت امریکا، روسیه در شرق اوکراین پیشروی کرده است


درگیری‌های خونین درسوریه ۷۰ کشته برجاگذاشت


اولین سفر خارجی ترامپ به عربستان خواهد بود


تعلیق یک ماههء تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای مکزیک


اعلام امادگی امریکا برای جنگ با چین


مخالفت محکمه عالی امریکا با طرح قطع کمک‌های خارجی توسط ترامپ


طرح صلح اوکراین به زودی توسط انگلیس و فرانسه نهایی می‌شود


آمادگی اوکراین برای توافق در مورد منابع معدنی با امریکا


زلنسکی باید در برابر دوربین‌ها عذرخواهی کند


واکنش ترکیه به توقف ارسال کمک‌های انسانی به غزه


آماده دیدار و گفتگو ی دوباره با ترامپ هستم


هشدار اتحادیه اروپا از تبعات انسانی در غزه


توافق انگلیس، فرانسه و اوکراین برای کار روی طرح آتش‌بس


ماکرون از احتمال مذاکره با پوتین را رد نکرد


۲.۸ میلیارد دالر از سرمایه‌های مسکو به اوکراین پرداخت می شود


مخالفت حماس با حضور نیروهای خارجی در غزه


زلنسکی: از ترامپ عذرخواهی نمی‌کنم


ترامپ: زلنسکی برای صلح آماده نیست





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان

ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است

زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

قرار گرفتن دو بازیکن کرکت افغانستان در جمع تیم برتر جام قهرمانان

حمایت چین از مواضع کشورهای اسلامی در قبال غزه

قدرت ما از چین، روسیه و ایران بیشتر است

حکومت طالبان از تقویت امنیت مرزهای افغانستان خبر داد

توافق نیروهای طالبان و پاکستان بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم

قطع کمک‌ها به اوکراین، بدتر از خروج از افغانستان است

آغاز پروسۀ استخدام بیش از سه‌هزار تن در بست‌های معلمی و اداری

خواست مقامات آذربایجان و قرغزستان برای سرمایه‌گذاری روی معادن افغانستان

در جریان یک هفته، ۸۵هزار تن کالا از طریق راه‌آهن منتقل شده است

خطر بازی با کارت تروریزم برای بازیگران اصلی آن

درخواست سازمان ملل برای توقف کشتار غیرنظامیان در سوریه

رئال مادرید با بارسلونا هم امتیاز شد

شش گروه از مهاجران افغان می‌توانند در ایران زندگی کنند

حکومت طالبان خواهان همکاری عربستان شد

توقف پذیرش افغان‌ها در حکومت آینده آلمان

در صورت جنگ هم تجهیزات نظامی امریکا برنمی‌گردانیم

اخراج مهاجران افغان از پاکستان و ایران ادامه دارد

رهبر ایران پیشنهاد ترامپ را رد کر د

متقی در رأس یک هیئت به مسقط سفر کرد

برگزاری جرگه بزرگان برای بازگشایی تورخم

ترامپ؛ گورباچُف امریکایی، آیا تاریخ تکرار می شود؟

اسرائیل به دنبال اشغال مناطق دیگر فلسطین است


خبرهای پزشکی


خبرگزاری انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.